Érintőkártya használatösztönző

Nyeremények

Nyereményeink

Főnyeremények

Ha a promóció ideje alatt legalább 4-szer vásárol egy érintéssel, regisztrál oldalunkon és Ön adja a 3 legpontosabb tipp egyikét, megnyerheti az egyik nyereményünket.

Legpontosabban tippelő nyereménye:
Sony UHD TV

2. legpontosabban tippelő nyereménye:
Samsung Galaxy S8

3. legpontosabban tippelő nyereménye:
XBOX One

Heti nyeremények

Heti nyeremények

Ha nem a 3 legpontosabb tippelő egyike, így lemaradt a fődíjakról, akkor még a heti 50 db vásárlási utalvány várja a legjobban tippelőket. Fizessen a promóció ideje alatt legalább négyszer egy érintéssel, regisztráljon, tippeljen, és válasszon, melyik utalványt szeretné megnyerni.

15.000 Ft-os
NagyNap Ajándékutalvány

vagy

15.000 Ft-os
Szallasguru.hu Ajándékutalvány

Ha az OTP Kedvezményprogrammal szeretné igénybe venni nyereményét, megtalálja az OTPdirekt internetbank Vásárlási kedvezmények menüpontjában a többi ajánlat között. Nincs más dolga, csak aktiválnia az ajándékkupont, vásárolnia bankkártyájával a kiválasztott elfogadóhelyen, és a vásárlást követő hónap elején bankszámláján írjuk jóvá a kedvezmény összegét.
A Kedvezményprogramban a következő ajándékkuponok várják:

20.000 Ft-os
Tesco
ajándékkupon

vagy

20.000 Ft-os
Extreme Digital ajándékkupon

Részvételi feltételek

Hogyan vehet részt nyereményjátékunkban?

  • Vásároljon egyérintéssel 2017. október 30. és november 26. között legalább 4-szer.
  • Regisztráljon az otperintokartya.hu oldalon.
  • Tippeljen a regisztráció során feltett kérdésünkre.
  • Válasszon a heti ajándékok közül.

Ha Öné az egyik legpontosabb tipp az adott héten, megnyerheti a választott heti nyereményt. Ha az egész promóció során Öné a 3 legpontosabb tipp egyike, megnyerheti az egyik fődíjunkat.

2017. október 30-tól minden érintőkártyás vásárlás beleszámít a nyereményjátékba, a regisztráció időpontjától függetlenül. A regisztráció időpontjától függ, hogy Ön melyik hét nyereményeire jogosult. A fődíj és a heti nyerteseket a játék lezárása után itt tesszük közzé.

Mobilfizetés

Tudta, hogy már mobiljával is tud fizetni egyérintéssel?
Ráadásul most így is nyerhet!

Ha NFC képes Androidos mobiltelefonja van, már a bankkártyáját sem kell elővennie fizetéshez. A Simple by OTP alkalmazással történő egy érintéses fizetések is részt vesznek a promócióban.

Részletek